De vitaminen in wokvoedsel kunnen hoofdzakelijk worden geanalyseerd aan de hand van de vier voornaamste biologische methoden.
Ten eerste is er de absorptie en het gebruik. werkt indirect op de weefsels in door middel van energie uit koolhydraten en vetten, die dienen om de voedingsstoffen te adsorberen. De tweede methode is de zuivering. Deze methode werkt op de weefsels door onzuiverheden en soms toxines te verwijderen. Dit vereist het gebruik van centrifuges, die op ongeveer 80-90 graden Celsius moeten worden gehouden. Dit gebeurt meestal tijdens het koken, wanneer de wok van lucht wordt ontdaan.
Ten tweede hebben we histamine, wat een witte rot is. Dit wordt veroorzaakt door een antinutriënt dat in sommige voedingsmiddelen aanwezig is en dat het spijsverteringsstelsel aantast.Histamine kan worden geëlimineerd door bijvoorbeeld kerrie te eten.
Er zijn ook andere methoden om toxines en anti-oxidanten te elimineren.affeine, kruidenthee, ijzerproducten, groente- en vruchtensappen, melk en stromend water zijn allemaal nuttig. Daarnaast stelt Dr. Barry Sears een plastic drinkwatercontainer voor. Er zijn natuurlijk veiligheidsrisico's verbonden aan het gebruik van plastic, maar het kan een goed alternatief zijn als en wanneer u moet reizen.
De derde optie is om veel eiwitrijk voedsel te eten, zoals eieren en melk. Hoewel vier eieren per dag de gemiddelde aanbeveling is, kunt u aan de formule vloeistoffen toevoegen, zoals sojasaus of magere melk. Eiwitshakes of -poeders zijn ook een keuze.
smikkelen van pompoenpitten
Ja, dat klopt! Ondanks wat die advertenties zeggen, pompoenpitten zijn geen afrodisiacum. Tuurlijk, ze zijn kleurrijk en smaken waarschijnlijk goed, maar ze zitten ook vol met eiwitten en zijn een goede bron van magnesium. Magnesium wordt in verband gebracht met het verminderen van stress en het bevorderen van een goede gezondheid van de botten.
planten
De zomer is toevallig ook een geweldige tijd voor planten. Ik had het al eerder over verzadiging, wat het laatste is waar je mee te maken wilt hebben voordat je explodeert van energie. Bepaalde voedingsmiddelen zijn bijzonder moeilijk te eten voordat je dat punt bereikt.
Erwten
Bonen staan bovenaan de lijst, maar de aardappel is ook een geweldig Heimum energie voedsel. De hartige boon levert 5 gram vezels en bevat ook capsaïcine, die je lichaam aanzet tot de productie van endorfine. Er zitten ook andere interessante stoffen in bonen, waaronder folaat, dat geboorteafwijkingen voorkomt en vitamine C, dat in verband is gebracht met het verminderen van het risico op longkanker.
Havermout
Je moet havermout eten voor energie! Het levert energie in drie belangrijke vormen: koolhydraten, vezels, en B-vitaminen. De koolhydraten helpen bij het transport van energie door het lichaam, de vezels hebben een verlagend effect op het cholesterolgehalte en diabetes type 2, en de B-vitamines zijn antioxidanten.
Zout
Het lichaam heeft zout nodig om vloeistoffen te reguleren. Het beperken van de zoutinname helpt de bloeddruk en het bloeddrukniveau onder controle te houden. Natrium helpt vochtverlies te voorkomen en de meeste zoutproducten bevatten geen natrium, dus het is niet nodig extra zout toe te voegen.
Melk
Omdat melk een elektrolytengehalte heeft, helpt het het lichaam opgeladen en aan het werk te houden. Fosfor en B12 die melk levert zijn ook belangrijk.
Zorg ervoor dat deze ingrediënten in evenwicht zijn wanneer u uw maaltijden nuttigt. Melk kan helpen om bepaalde gifstoffen uit je lichaam te verwijderen, maar te veel melk kan een opgeblazen gevoel veroorzaken en ongeveer een week lang een opgeblazen gevoel geven.
Zoals je ziet, is melk een belangrijk bestanddeel van elk dieet. Een goed dieet is erg belangrijk om stress onder controle te houden en een gezonde levensstijl te hebben. Aan het eind van de dag kun je gezond en sterk zijn en je goed voelen.